torsdag 29. november 2012

Juletag x 3


Julen nermer seg med stormskritt. Snart bare tre hele uker igjen. Dette er en juletag til en venninne av meg. Innpakkingen er i rødt med hvite prikker. Rødt og hvit rutet bånd. Så tagen ble laget av hvit bazill. Pyntet rundt kantene med det samme rutete båndet. Punchet med snøkrystaller nede og i en rød remse bak motivet. Motiv fra Lily of the Valley. Rød ticket oppe i venstre hjørne og en snøkrystall. Rød blomst med brads. God jul flagg festet i twine tråd som er surret rundt.


I forrige uke hadde jeg to venninner på besøk. Vi laget jule tags. Lærte de å lage disse blomstene av fem sirkler. Fire brettet og limt på den femte. Knapp i senter. Mønsterpapir revet og festet på kraftkartong. Kantene farget med brun Distress ink. Stemplet vers fra Kort og Godt. Noen biter av tykk tråd bak blomstrene.


Samme oppsett bak motiv fra Panduro motiv. Twine surret rundt tag. "Juleklem" fra Kort og Godt. Laget rosett av hvitt krepp papir med knapp i senter.

3 kommentarer:

 1. Knallstilige tags Nora:-))
  Nydelige kort i tidligere innlegg også.

  Ha ei trivelig adventstid.

  Sylvia

  SvarSlett
 2. Så mye lekkert du har i bloggen din :)
  Nydelige prosjekter på rekke og rad, med herlige detaljer og flotte motiver!

  Tusen takk for at du søker på DT call`n til Bildmålarna ♥
  KLem fra Maya

  SvarSlett
 3. Hei Nora!
  Takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Høres ut som du koser deg med hyggelige tradisjoner nå i førjulstia! Mye fine kort på bloggen din har det blitt også!
  Jeg har så smått begynt med juleforberedelser jeg også. Var hos Aud Kristin å lagde kort i går. Så da fikk jeg endelig litt inspirasjon til å lage julekort. Så nå er jeg igang!
  Ha en fin førjulstid!
  Klemmer fra Elisabeth!

  SvarSlett